Retourbeleid

Retourbeleid

We hanteren een retourbeleid van 14 dagen, wat betekent dat je 14 dagen de tijd hebt om een retour aan te vragen na ontvangst van je artikel.

Om in aanmerking te komen voor een retour moet je artikel in dezelfde staat verkeren als waarin je het hebt ontvangen, ongedragen of ongebruikt, met labels en in de originele verpakking. Je hebt ook de ontvangstbevestiging of het bewijs van aankoop nodig.

Om een retourzending te starten, kun je contact met ons opnemen via info@goed-koopje.nl. Als je retourzending wordt geaccepteerd, sturen we je een retourlabel, evenals instructies over hoe en waar je je pakket kunt retourneren. Artikelen die naar ons worden teruggestuurd zonder eerst een retour aan te vragen, worden niet geaccepteerd.

Je kunt altijd contact met ons opnemen voor eventuele retourvragen op info@goed-koopje.nl.

Beschadigingen en problemen
Controleer je bestelling direct bij ontvangst en neem onmiddellijk contact met ons op als het artikel defect is, beschadigd is of als je het verkeerde artikel hebt ontvangen, zodat we het probleem kunnen beoordelen en het recht kunnen zetten.

Uitzonderingen herroepingsrecht
Bepaalde soorten artikelen kunnen niet worden geretourneerd, zoals bederfelijke goederen (zoals voedsel, bloemen of planten) en op maat gemaakte producten (zoals speciale bestellingen of gepersonaliseerde artikelen).

Producten die vanwege hygiëne redenen niet geretourneerd kunnen worden accepteren wij niet voor retour. We accepteren ook geen retourzendingen voor gevaarlijke materialen, ontvlambare vloeistoffen of gassen. Neem contact met ons op als je vragen of zorgen hebt over je specifieke artikel.

Helaas kunnen we geen retourzendingen accepteren voor artikelen in de uitverkoop of cadeaubonnen.

Ruilen
De snelste manier om ervoor te zorgen dat je krijgt wat je wilt, is door het artikel dat je hebt te retourneren en, zodra de retourzending is geaccepteerd, een aparte aankoop te doen voor het nieuwe artikel.

Terugbetalingen
We laten je weten zodra we je retourzending hebben ontvangen en gecontroleerd, en laten je weten of de terugbetaling is goedgekeurd of niet. Als deze is goedgekeurd, wordt het bedrag automatisch terugbetaald op je oorspronkelijke betaalmethode. Houd er rekening mee dat het even kan duren voordat je bank of creditcardmaatschappij de terugbetaling verwerkt en deze op je rekening bijgeschreven wordt.